Skip links

Кадровий резерв. Модуль 2.

Як швидко летить час!
07-09 лютого пройшов вже другий модуль програми «Euromix education center».
Це були три насичених дня активної і плідної роботи.

Перший день був присвячений захисту домашніх робіт – хлопці командами реалізували зміни в існуючі бізнес-процеси компанії, мали можливість в інтерактивному режимі за круглим столом з чинним топ-менеджментом задати питання та отримати відповіді на них. Друга частина дня була присвячена темі: «Внутрішні технології інтеграції нових ТМ». Свої презентації представили і поділилися практичним досвідом: директор з розвитку Лисенко Наталія, директор з маркетингу Віталій Майдак Віталій, виконавчий директор Кропивницького РП Ретинский Денис.
У другий день пройшло навчання на тренінгу «Управління проектами», тренер Семенова Оксана.
Третій день був присвячений тренінгу «Найм і адаптація персоналу», який провела тренер Кущ Оксана, а також виконавчий директор Запорізького РП Грандт Сергій поділився своїм досвідом і практичними підходами.

Ну і звичайно ж, не обійшлося без гуманітарних активностей. Ми продовжуємо виходити із зони комфорту, на цей раз це була фітнес-тренування з незвичайним тренером. І продовжуємо розсовувати світоглядні і культурні кордони – відвідали Дніпровський академічний театр драми і комедії ім. Горького, постановку місцевої трупи «Секрет вічної молодості».

Ми не зберігаємо дані, але використовуємо cookies щоб працювати правильно. Натисніть «Дозволити», якщо ви погоджуєтесь на використання цих файлів.